top of page

ONZE PROJECTEN

Prestaties verbeteren

Duizend Knopen Ontward lost de problemen van elke klant op door een uitgebreide aanpak te bieden die wordt ondersteund door ons team van ervaren professionals. Ons proces bevordert samenwerking en innovatie om er zeker van te zijn dat we niet alleen de kernbehoeften van klanten begrijpen, maar ze ook succesvol helpen ontwikkelen. Lees onze succesverhalen hieronder.

Planetary Desert

VERONTREINIGINGSCONTROLE

Een innovatieve oplossing

We hebben dit project zorgvuldig aangepakt, omdat het onze allereerste onderneming van deze omvang was. We bestudeerden het bedrijf van onze klant om een gerichte en effectieve oplossing te creëren - en hebben deze vervolgens zien groeien. We werkten graag met deze klant en kijken er naar uit om in de toekomst aan nog veel meer succesvolle projecten samen te werken.

Meer informatie
Windmills on green field

VERGUNNING VERKREGEN VOOR 70 WINDTURBINES

Een succesverhaal

Klanten benaderen Duizend Knopen Ontward vaak met een algemeen idee van wat ze nodig hebben en bij dit project was dat ook zo. We konden direct aanhaken met onze expertise en hebben het bedrijf echt geholpen te groeien en evolueren. Op dit moment doet hun bedrijf het uitzonderlijk goed en we zijn er trots op dat we onderdeel waren van dit proces.

Meer informatie
Sky Full of Light

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Een nieuw hoofdstuk

Vaak hebben onze klanten alles al in huis om te slagen en slechts de juiste middelen en ondersteuning nodig om een strategische sprong vooruit te maken. We hebben een aantal maanden aan dit project gewerkt en het eindresultaat was echt indrukwekkend. Door te zorgen voor consistente en transparante communicatie kon onze klant met sprongen vooruitgaan.

Meer informatie
bottom of page